الکتروگیربکس

الکتروگیربکس

الکتروگیربکس های هالو شافت یکی از پرکاربرد ترین و پر مصرف ترین انواع الکتروگیربکس ها هستند که در شکل های مختلفی ساخته می شوند که هرکدام کاربرد صنعتی خاص خود را دارا می باشند. الکتروگیربکس ها دارای انواع مختلفی از جمله الکتروگیربکس هالو شافت هلیکال، الکتروگیربکس هالو شافت خورشیدی، الکتروگیربکس هالو شافت حلزونی هستند. نقش اصلی الکتروگیربکس های هالوشافت این است که باعث کاهش سرعت الکتروموتور می شوند. که در این نوع الکتروگیریکس ها اتصال الکتروموتور به گیربکس به صورت شافت مسقیم است که این ویژگی باعث جدا شدن بسیار راحت الکتروگیربکس از الکتروموتور می شود که سبب می شود هرکدام از قطعات مورد نظر به آسانی تعمیر یا تعویض شود.

الکترو گیربکس های هالو شافت بسته به نوع هایی که دارند محور های خروجی و ورودی شان بصورت عمود و یا در یک راستا قرار گرفته می شوند که در الکتروگیربکس های حلزونی بصورت عمود و در الکتروگیربکس های خورشیدی محور های خروجی و وردی هم راستا هستند که در زیر به ترتیب با الکتروگیربکس های حلزونی و گیربکس خورشیدی آشنا می شوید.

الکتروگیربکس حلزونی سری VF

گیربکس خورشیدی

الکتروگیربکس خورشیدی ( سیاره ای)

طراحی الکتروگیربکس های هالو شافت:

الکتروگیربکس هالوشافت در یک طرف خود ، شافت را و در طرف دیگر از طریق اتصالات پیچ و مهره ای که در داخل حفره هایی که طراحی شده بر روی فلنچ های خود به سیستم وصل می شوند. الکتروگیربکس های هالوشافت دارای سه ویژگی عمده هستند :

1) این نوع الکتروگیربکس ها نسبت به دیگر انواع الکتروگیربکس ها دارای ابعاد کوچک تری هستند که باعث حذف سیستم کوپلینگ با موتور می شود.

2) ویژگی دوم آنها این است که قابلیت وصل شدن در هر زاویه ای بصورت افقی و عمودی را دارا می باشند.

این نوع الکتروگیربکس ها که سیستم روغن کاری همیشگی می باشد و نیازی به روغن کاری ندارند که این ویژگی باعث می شود در مکان هایی که سایر الکتروگیربکس ها نمی توانند نصب شوند ، بکار گرفته شوند.

عواملی که سبب انتخاب الکتروگیربکس های هالو شفت می شوند:

1)    نوع سیستمی که الکتروگیربکس هالو شافت برای آن اتخاب می شود.
2)    دمای محیط
3)    شرایط محیطی
4)    موتور
5)    آرایش محمور ها
6)    مقدار بار شعاعی

صنایع و مواردی که از الکتروگیربکس های هالو شافت استفاده می شود

1)    الکتروگیربکس های نوار نقاله
2)    الکتروگیربکس های میکسر
3)    الکتروگیربکس های صنایع فولاد
4)    الکتروگیربکس های صنایع غذایی و بسته بندی
5)    الکتروگیربکس های صنایع سیمان
6)    الکتروگیربکس های صنایع داروسازی
7)    الکتروگیربکس های صنایع کاشی و سرامیک
8)    الکتروگیربکس های صنایع بسته بندی

نکاتی که در مورد نگه داری الکتروگیربکس های هالو شافت باید دانست

1) وقتی الکتروموتور خاموش است از تغییر دادن دور بپرهیزید.
2) با توجه به حرکت موتور در هنگام طراحی و نصب دستگاه را بصورتی قرار بدهید که موتور بتواند آزادانه حرکت نماید و هیچ وقت پایه موتور ررا نبندید.

تفاوت هالو شفت با شافت صلب در الکتروگیربکس های

در الکتروموتور با گیربکس هالو شافت در مقایسه با شافت صلب از وزن کمتری در قطر برابر برخوردار است که این کاهش وزن برابر با یک استوانه با قطر سوراخ و به طول عمق آن است پس اگر در جایی وزن مهم باشد الکتروگیربکس هالو شافت گزینه مناسب تری خواهد بود ولی به علت وجود این سوراخ در شافت الکتروگیربکس هالو شافت میزان تمرکز تنش مخصوصا در مقابل تنش های پیچشی و برشی را افزایش می دهد که این از معایب الکتروگیربکس های هالو شافت می باشد.

ویژگی های تاثیر گذار بر قیمت الکتروگیربکس های هالو شافت

مهم ترین عامل تاثیر گذار بر قیمت الکتروگیربکس های هالو شافت نوع آن است زیرا انواع زیادی از الکتروگیربکس ها شامل الکتروگیربکس های خورشیدی و حلزونی بصورت هالو شافت ساخته می شوند. ویژگی دیگری بر قیمت الکتروگیربکس های هالو شافت تاثیرگذار است قابلیت های مکانیکی شامل قدرت (گشتاور) خروجی ، توان خروجی و نسبت تبدیل سرعت می باشند که با افزایش این ویژگی ها طبیعی است که قیمت الکتروگیربکس هالو شافت نیز افزایش پیدا کند و آخرین ویژگی تاثیر گذاربر قیمت الکتروگیربکس های هالو شافت برند و کشور تولید کننده ی آن می باشد و دلیل آن این می باشد که برند های معتبر دارای ویژگی و توانایی های زیادی در کنار دقت بالا و طول عمر مناسب هستند.

انواع برند الکتروگیربکس های هالوشافت

1)    Sew
2)    Bonfiglioli
3)    Transtecno
4)    Yilmaz
5)    Siemens Flender
6)    Siti
7)    Motovario

برچسب ها:

این مقاله بدون برچسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *